ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ ΣΧΟΛΕΙΑ | ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ | ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΟΥΣΕΙΑ | http://gasmuseum.gr/

Μία ακόμα συναρπαστική σχολική χρονιά ξεκινά και το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου προσκαλεί τους μαθητές να συμμετάσχουν σε ένα πλούσιο, περιπετειώδες και σούπερ διασκεδαστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα!

Και φέτος, οι μικροί μας φίλοι (αλλά και οι μεγαλύτεροι) θα περάσουν υπέροχα στο μουσείο, αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις αγαπημένες τους δράσεις αλλά και νέες που σίγουρα θα λατρέψουν! Για μία ακόμα χρονιά, οι άνθρωποι του μουσείου σχεδίασαν εκπαιδευτικά προγράμματα που μπορούν να πραγματοποιηθούν τόσο σε φυσικό περιβάλλον όσο και σε ψηφιακό ενώ αρκετά από αυτά μπορούν να έρθουν και στη δική σας τάξη.

Φέτος στο μουσείο, θα κυνηγήσουμε θησαυρούς, θα εξιχνιάσουμε μυστήρια, θα προσπαθήσουμε να αποδράσουμε από ένα ολοκαίνουριο «πράσινο» escape room, θα παίξουμε παιχνίδια γνώσεων, θα γίνουμε… επιχειρηματίες, θα γνωρίσουμε το παλιό εργοστάσιο φωταερίου μέσα από τον μαγικό κόσμο των αισθήσεων (και όχι μόνο) και, πάνω απ’ όλα, θα ανακαλύψουμε ένα μοναδικό βιομηχανικό μνημείο με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

Θα περάσεις καλά; Σίγουρα! Κι αν δεν μας πιστεύεις, ρώτα τους πάνω από 100.000 μαθητές από σχολεία όλης της χώρας που μας έχουν επισκεφτεί ήδη.

*Η ομάδα του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου προσφέρει και φέτος πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εργαστηρίων για όλους τους μαθητές, σεβόμενη τις ισχύουσες υγειονομικές οδηγίες των ειδικών (αποστάσεις ασφαλείας, απαραίτητη χρήση μάσκας στους κλειστούς μουσειακούς χώρους κ.ά.)

Πληροφορίες:
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα και οι ξεναγήσεις ξεκινούν την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου 2021 και θα πραγματοποιούνται ολόκληρο το σχολικό έτος 2021-2022.
Για κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε στα:
Τηλ: 213 0109325, 213 0109300 (Αργυρώ Μπατσή, Γεωργία Λαζάρου)

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και τις ξεναγήσεις μπορείτε να βρείτε  στον οδηγό εκπαιδευτικών προγραμμάτων Δημιουργική μάθηση για σχολεία 2021-2022

Βρείτε τη φόρμα επιβεβαίωσης σχολικής επίσκεψης εδώ

Έγκλημα στον Πύργο

Έγκλημα στον Πύργο

Μια βόλτα στο Μουσείο

Μια βόλτα στο Μουσείο

Και οι καμινάδες έχουν αυτιά

Και οι καμινάδες έχουν αυτιά

Γκαζοπαιχνίδια

Γκαζοπαιχνίδια

Κυνηγι μαύρου θησαυρού

Κυνηγι μαύρου θησαυρού

Το μυστήριο του φωταερίου

Το μυστήριο του φωταερίου

Το εργοστάσιο και εμεις

Το εργοστάσιο και εμεις

 

Δείτε ακόμα

DIY ART LAB

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε το παλιό εργοστάσιο φωταερίου μέσα από τις πιο ευφάνταστες κατασκευές! Ακολουθώντας τις οδηγίες των σύντομων και διασκεδαστικών βίντεο του DIY Art Lab και χρησιμοποιώντας απλά υλικά που...

Περισσότερα

ΕΝΑΣ ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΤΡΥΠΩΣΕ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ!

Η πρωτότυπη και διαδραστική ξενάγηση Ένας ποντικός τρύπωσε στο Γκάζι, βασισμένη στις αρχές του museum theater, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου για πρώτη φορά το 2016, γίνεται ψηφιακή! Ακολουθούμε...

Περισσότερα