ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Ανακοινωσεις

Ο ΟΠΑΝΔΑ και η Τεχνόπολη σχεδιάζουν για την εκπαιδευτική σεζόν του 2021 ένα πλούσιο πρόγραμμα δημιουργικής μάθησης για παιδιά, γεμάτο παιχνίδι, φαντασία και μικρές ανακαλύψεις.

Μέσα από ευφάνταστα εκπαιδευτικά προγράμματα και πρωτότυπα εργαστήρια, μικροί και μεγάλοι θα ανακαλύψουν από την αρχή αγαπημένους πολιτιστικούς χώρους και μουσεία του Δήμου Αθηναίων, θα εμπνευστούν από τις μοναδικές τους συλλογές, θα ενεργοποιήσουν τη φαντασία τους, θα εκφραστούν δημιουργικά και, κάπως έτσι, θα γνωρίσουν τη σύγχρονη ιστορία της Αθήνας!

Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, με προτεραιότητα την ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων, εφαρμόζει όλες τις επίσημες υγειονομικές οδηγίες των ειδικών σε όλους τους χώρους, διασφαλίζοντας την προστασία της δημόσιας υγείας. Σε αυτό το πλαίσιο, το ΒΜΦ προσκαλεί μικρούς και μεγάλους (οικογένειες με παιδιά, σχολικές ομάδες, ενήλικες κ.ά.) να ανακαλύψουν ένα βιομηχανικό μνημείο, πρωτίστως, με ασφάλεια.

Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου σχεδιάζει και υλοποιεί μία σειρά από συναρπαστικές ψηφιακές δράσεις για μικρούς και μεγάλους, τις οποίες μπορείτε να ανακαλύψετε με ένα κλικ. Συγκεκριμένα:

Δείτε ακόμα

DIY ART LAB

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε το παλιό εργοστάσιο φωταερίου μέσα από τις πιο ευφάνταστες κατασκευές! Ακολουθώντας τις οδηγίες των σύντομων και διασκεδαστικών βίντεο του DIY Art Lab και χρησιμοποιώντας απλά υλικά που...

Περισσότερα

ΕΝΑΣ ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΤΡΥΠΩΣΕ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ!

Η πρωτότυπη και διαδραστική ξενάγηση Ένας ποντικός τρύπωσε στο Γκάζι, βασισμένη στις αρχές του museum theater, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου για πρώτη φορά το 2016, γίνεται ψηφιακή! Ακολουθούμε...

Περισσότερα