Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Μια βόλτα στο Μουσείο με σακίδιο

14 Μαΐου, 2023 | 12:00 - 14:00

Την Κυριακή 14 Μαΐου ετοιμαζόμαστε για «Μια βόλτα στο Μουσείο με σακίδιο» στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου. Τα παιδιά ηλικίας 4-11 ετών ανακαλύπτουν μαζί με τις οικογένειές τους το παλιό εργοστάσιο φωταερίου με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο, με «ξεναγό» το διαδραστικό κίτρινο σακίδιο που κάνει την επίσκεψη… παιχνιδάκι!

Ειδικά σχεδιασμένο για δύο ξεχωριστές ηλικιακές ομάδες, το σακίδιο για τα παιδιά 4-6 ετών βασίζεται στην ανακάλυψη της πληροφορίας μέσα από τις αισθήσεις και τη διάδραση, ακολουθώντας την πρωτότυπη αισθητηριακή διαδρομή του μουσείου και τα κίτρινα κουτιά, ενώ για τα παιδιά 7-11 ετών το διαδραστικό σακίδιο εστιάζει στα κρυμμένα μηχανήματα και στις σπάνιες εφευρέσεις που κρύβονται μέσα στο παλιό εργοστάσιο φωταερίου.

Χάρτες, αυτοκόλλητα, παιχνίδια μνήμης, παζλ και πολλά άλλα κρύβονται στο σακίδιο και θα βοηθούν τα παιδιά στην διασκεδαστική περιήγηση, ενώ, ειδικά για αυτήν την Κυριακή, από τις 12.00 έως τις 14.00, οι άνθρωποι του μουσείου θα βρίσκονται στο χώρο για να μας διευκολύνουν στην αποκάλυψη όλων των μυστικών του σακιδίου.

Δανειζόμαστε το κίτρινο σακίδιο και η ανακάλυψη ξεκινά!

*Ο επισκέπτης μπορεί να δανειστεί το διαδραστικό σακίδιο από το Industrial Gas Museum Shop ή από το Φυλάκιο της Τεχνόπολης, αφήνοντας την ταυτότητά του, και να το επιστρέψει πάλι εκεί αφού ολοκληρώσει τη διαδρομή του στο μουσείο.

Πληροφορίες

Πότε: Κυριακή 14 Μαΐου

Ώρες: 12.00 έως 14.00

Είσοδος: €2

Κόστος χρήσης σακιδίου: €4

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
14 Μαΐου, 2023
Ώρα:
12:00 - 14:00
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,

Διοργανωτής

Μετάβαση στο περιεχόμενο